Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Havalimanlarında karmaşa - AIRPORT Haberleri

        BEGÜM ÇELİKKOL

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        İstanbul'da birkaç gündür etkisini gösteren sis uçak seferlerini etkilemeye devam ediyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda sis nedeniyle bekleyen yolcular, isyan etti.

        Birçok uçak seferi iptal olurken, birçok uçak da rötar yaptı. Öte yandan havaalanında mahsur kalan yolcuların sinirli olduğu gözlendi. Beklemekten sıkılan bazı yolcuların çocukları, X- Ray cihazlarını oyun alanına çevirdi.

        "YETKİLİ YOK"

        Yedi saat boyunca havalimanında beklemede olan yolculardan Bahadır Erşık, "Uçağımız 11:30'da kalkacaktı. Bekliyoruz ama açıklama yapan bir yetkili yok. Yolcular da durumu protesto ediyor. Görevliler bankoları boşaltıp gitti. Bazı yolcular, sağı solu yumrukladı. Yolcular danışabilecekleri kişileri bulamamaktan oldukça rahatsız" diye konuştu.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        HABERTURK.COM'a konuşan Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan ismini vermek istemeyen bir yetkili, yoğun sis nedeniyle uçuşların gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini belirtirken, "Elbette, bekleyen yolcuların reaksiyonları olabilir. Ama onların muhatapları havayolu şirketleri. Onların bilgi vermesi gerekiyor. Aynı durum Atatürk Havalimanı'nda (AHL) da olmuştu. Yolcuların tepki göstermesi çok normal. Biz gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz. Yolcular hangi firmayla gidecekse, o firmaları arasınlar. Ama kalkış ve inişler hava durumuna bağlı. Biz de meteorolojiden gelecek olan haberleri bekliyoruz. Şu anda yapacak birşey yok. Gecenin ilerleyen saatlerinde, kesin bir bilgim olmamakla birlikte, Atatürk Havalimanı için de böyle bir durum söz konusu olabilir" dedi.

        İPTAL EDİLEN VE GECİKMELİ KALKAN SEFERLERDEN BAZILARI 1

        İPTAL EDİLEN VE GECİKMELİ KALKAN SEFERLERDEN BAZILARI 2

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ