Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Bir internet sitesi, 1962 model Ferrari GTO’u 63 milyon dolara satışa çıkardı, Ancak otomobilin sahte olduğu iddia edildi. - Alışveriş Haberleri

        Bir internet sitesi, 1962 model Ferrari GTO’u 63 milyon dolara satışa çıkararak, aracı dünyanın en pahalı arabaları arasına soktu. Ancak otomobilin sahte olduğu iddia edildi.

        Almanya’da bir site gerçek olmadığı iddia edilen efsane otomobil 1962 Ferrari GTO’yu 63 milyon dolara satışa çıkardı. Araç bu şekilde, satılması durumunda dünyanın en pahalı arabalarından biri olacak.

        Cnbc-e'nin haberine göre, Ferrari araçlar konusunda uzman olan, koleksiyon Ferrariler konusunda hatırı sayılır bir bilir kişi olarak kabul edilen Marcel Massini ise yaptığı açıklamada, aracın sahte olduğunu söyledi. Massini, bugüne kadar üretilen tüm GTO modellerinin resimlerinin elinde olduğunu ve bu araçların nerelerde park edildiğini bildiğini, Alman sitede satışa çıkan modelin onlardan biri olmadığını ifade etti.

        Massini, “Bu bir kopya. Bunu size yüzde 100 emin şekilde söylüyorum. Bugün bu arabaların hepsinin nerede olduğunu biliyorum. Bu orijinal GTO’lardan biri değil” dedi. Alman site Mobile.de konu hakkındaki açıklama taleplerine karşılık vermedi. ABD’li kanal Fox News, Mobile.de üzerinden satışa çıkarılan aracın Ferrari fabrikasından çıkan 250 modelden geriye kalan 39 araçtan biri olduğunu ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ