Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş ABD’de eşine az rastlanan bir bahşiş vakası yaşandı. - Alışveriş Haberleri

        Evlilik yıldönümleri için gittikleri lokantada ana yemeği bir saat bekleyen çift, garsona 100 dolar bahşiş bıraktı.

        ABD’de eşine az rastlanan bir bahşiş vakası yaşandı. Makenzie Schultz ve kocası Steven, altıncı evlilik yıldönümlerini kutlamak için Iowa’da bir sushi lokantasına gitti. Evli çift özel bir gece yaşamanın hayalini kurarken işler istedikleri gibi gitmedi. Çift gittikleri lokantada su için 20 dakika, başlangıç için 40 dakika bekledi. Ana yemek için ekstradan bir saat bekledi.

        1.3 MİLYON BEĞENİ ALDI

        Ancak sonrasında kendilerine servis yapan garsona bir notla birlikte 100 dolar bahşiş bıraktılar. Çiftin notunda, “Bize de böyle yapmışlardı, şimdi karşılığını veriyoruz” yazılıydı. Schultz, bu notu Facebook hesabından paylaştı ve paylaşımı 1,3 milyonun üzerinde beğeni aldı ve hala da almaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinde hızla yayılan paylaşım ünlü yemek bloğu Eater’da bile yayımlandı.

        "BİZ DE BÖYLEYDİK"

        Bunun üzerine açıklama yapan Schultz, kocasıyla sekiz yıl önce garsonluk yaparlarken tanıştıklarını, böyle yüklü bir bahşiş bırakarak garsonların ne halde çalıştıklarını anladıklarını göstermek istediklerini söyledi. Schultz, “Masadakilerden ne kadar özür dilerseniz dileyin, size gözlerini devirenler her zaman olacaktır. Gece garsonluğunda işler her zaman ters gidebilir. O gece de eşimle ben sürekli olarak ‘biz de böyledik’ diye düşündük” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ