Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor İşte HABERTÜRK iddaa tahminleri - Spor Haberleri

        Az maçtan oluşan hafta içi programında herkese bol şanslar.

        ertani71@hotmail.com

        133 - ZURICH – LUZERN ( 1 )

        Zurich ligde 3.sırada bulunuyor ve 9 lig maçının dördünü iç sahada oynadı. İç saha maçlarının hepsini kazanırken, bu rakiplerin arasında Grasshoppers da bulunuyordu. Ancak, deplasmandaki 5 maçtan 7 puan getirebilince şimdilik liderin 1 puan gerisinde kaldı. Son 3 deplasmandan galibiyet alamayan Zurich, Şampiyonlar ilgi 2. ön eleme turunda Salzburg’a elenmişti. Luzern ise ligdeki beş deplasman maçından sadece bir puan çıkarabildi. Beş maçtan sadece bir beraberlik çıkaran takım için atılan beş gol yine de dikkate değer. Ev sahibi takımda Arauo ve Keita, deplasman takımında da Paquito dikkate değer oyuncular. Gollü geçmesini beklediğim bu maçta, Zurich yoluna devam edecektir.

        144 – SAO PAULO – VASCO DE GAMA ( 1 )

        Libertodores kupa finalisti Sao Paulo, Brezilya Campeonato’sunda en yakın rakibi Gremio’nun beş puan önünde lider durumda bulunuyor. İç sahada oynadığı 13 maçından onundan galip ayrılan Sao Paulo, sadece Santos’a boyun eğmişti (0-4). Vasco De Gama ise ligde 6. sırada bulunuyor ve son 9 maçında yenilmedi. Bu dokuz maçlık serinin ilk üçünü kazanırken, daha sonraki altı karşılaşması da berabere sonuçlandı. Ev sahibi takımda Lenilson, deplasman takımında da Jorginho gole en yakın isimler. Sao Paulo iki maçtır galip gelemiyor, bu kez güçlü rakipleri karşısında favori konumundalar.

        211 – ÇANKIRI BELEDİYE – BOLUSPOR ( 02 )

        Boluspor, ligdeki ilk ve tek yenilgisini son deplasman maçında Kartalspor’a farklı yenilerek ayrılmıştı. Çankırı Belediyespor ise lige çok iyi başlamasına karşın, son 3 haftada galibiyet yüzü göremeyince ligde 4. sıraya geriledi, ancak zirveden kopmuş değiller. Ligin ilk deplasman maçında Zeytinburnuspor’u yenen Çankırı ekibi ondan sonra oynadığı üç deplasman maçından da eli boş döndü. Ancak iç sahadaki 4 maçın üçünü kazanıp, birinde de berabere kaldılar. Boluspor lider olmasına ve hafta sonu Maltepespor’u yenmesine karşın, yönetimle anlaşamadığı gerekçesi ile Kemal Kılıç’ın istifası ile sarsıldı. Yine de Mehmet Ayaz ve Murat Bölükbaş gibi Sakaryaspor’dan da hatırlayacağımız birinci lig deneyimi olan futbolcuları ile bu zor deplasmandan yenilmeden döneceklerini düşünüyorum. Riskli kuponlarda doğrudan deplasman takımı galibiyeti de denenebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ