Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Finansbank’ın yeni projesini ikincilikle ödüllendirdi. - İş-Yaşam Haberleri

        Finansbank, finans sektörünün en prestijli inovasyon yarışmasını düzenleyen Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği (EFMA)’da adını en iyiler arasına yazdırdı. Finansbank saha çalışanlarının hayatını kolaylaştıracak ve hizmet kalitesini yükseltecek yeni projesi “Basemap” ile“Satış Verimliliği İnovasyonu” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

        Bu yılki Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği (EFMA) ödüllerinde 69 ülkeden, 248 finans kurumunun 600 projesi en iyiler arasına girmek için yarıştı. Dünyanın önde gelen finans kurumlarının üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu jürinin oylama sürecinin ardından Finansbank ikincilikle ödüllendirildi.

        Finansbank’ın hayata geçirdiği, Türkiye’de bulunan tüm tüzel müşterilerin bilgisini uydu ve GPS desteği ile harita üzerindeki konumlarıyla beraber gösteren ödüllü Basemap projesi, maliyetlerin kontrol altına alınmasını sağlıyor.

        Basemap uygulaması sistematik yeni müşteri kazanımı ve CRM çalışmalarının banka dışında da etkin şekilde yapılabilmesini sağlanıyor.

        EFMA’dan Satış Verimliliği İnovasyonu kategorisinde ödül almaktan büyük gurur duyduklarını belirten Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber: “Bankacılık alanında getirdiğimiz yenilikler ve ‘’Herkese bir finansçı lazım’’ anlayışımız ile başarılı bir projemizi daha hayata geçirdik. Bu projenin uluslararası arenada kendini ispat ederek, katıldığı ilk yarışmada ödüle layık görülmüş olmasının, getireceği diğer başarıların da habercisi olduğuna inanıyoruz” dedi.

        Windows 8 işletim sistemi kullanılarak yazılan Basemap; daha öncede Microsoft tarafından en kapsamlı mobil bankacılık uygulaması olarak nitelendirilip; bütün dünyada örnek gösterilen “case study” olarak yayınlanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ