Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam THY'de atama,Türk Hava Yolları'nda atama,Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur oldu - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı'na Ahmet Olmuştur'un atandığı bildirildi.

        THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY Yönetim Kurulu, Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak Ahmet Olmuştur'un atanmasına karar verdi.

        AHMET OLMUŞTUR KİMDİR?

        Sakarya Akyazı'da 1980'de doğan Ahmet Olmuştur, 2000'de Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi'nde rezervasyon memuru olarak çalıştı. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü 2003'te bitirdi. 2004-2005'te New York'ta Long Island Universitesi, Londra'da European Business School Regent's College ve Paris'te Pole University Leonard de Vinci'de dönüşümlü olarak İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı yaptı.

        İkinci kez 2007'de Türk Hava Yolları'nda çalışmaya başlayan Olmuştur, 2007-2009 yıllarında Gelir Yönetimi Başkanlığı'nda uzman, 2009'da Genel Dağıtım Sistemleri Müdürü, 2010'da Doğu Avrupa Balkanlar Gelir Yönetimi ve Ücret Müdürü olarak çalıştı. Olmuştur, Ocak 2011'den bu yana Gelir Yönetimi Başkanı olarak görev yapıyordu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ