Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol '' Olimpiyat Stadı’na bir daha maç verilmesin'' - Futbol Haberleri

        UEFA gözlemcilerinin raporlarında Olimpiyat Stadı’na bir daha maç verilmemesi yönünde görüş belirtecekleri öğrenildi. Atatürk Olimpiyat Stadı’na ulaşım dün yine çileye dönüştü. 73 bin biletin satıldığı G.Saray-Bordeaux maçı başladığında statta yaklaşık 55 bin kişi vardı. Onların da binlercesi saatlerce trafik işkencesi yaşayıp stattaki yerlerini alabilmişti. Binlerce taraftar ise ya maça ikinci yarıda yetişebildi, ya da stada girmekten ümidini kesip evine dönmek zorunda kaldı. Trafikteki araçlar kontak kapattı. Gelişte olduğu gibi maç sonrası stattan ayrılışta da aynı işkence yaşandı.

        Fransız medya mensuplarının ve maça gelecek olan taraftarların karşılaşmanın 60. dakikasına kadar stada girememesi üzerine UEFA gözlemcileri, maçın ardından G.Saray yöneticilerini topa tuttu. Organizasyon bozukluğundan dolayı sarı kırmızılı yönetime tepki gösteren UEFA heyeti, 45 dakika Protokol Salonu’nda İstanbul Valisi Muammer Güler, G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, 2. Başkan Adnan Polat, trafik şube müdürleri ve emniyet müdürü ile toplantı yaptı.

        Tırlar çarpışınca

        Yaşanan trafik çilesinin iki tırın çarpışması sonucu ortaya çıktığı belirtilirken, UEFA gözlemcisinin Olimpiyat Stadı’nda bir daha maç oynatılmaması yönünde bir girişimde bulunmak için raporunda bu olumsuzluğun üzerinde ısrarla duracağı öğrenildi. Başkan Canaydın, Taraftarımızın sıkıntı çekmesi beni üzdü. Tedbir alınması lazım. Çekilen eziyen beni üzdü. Bu sorun trafik yönlendirmesinde. 11 numaralı yol kullanılmamış. Yönlendirilseydi, halk bu kadar sıkıntı çekmezdi dedi.

        Polat ise Bir çuval incir berbat oldu. Bugüne kadar her şeyi yolunda götürdük. İki tırın çarpışacağı tuttu ve her şeyi mahvetti. Şu anda UEFA’nın Olimpiyat Stadı’nda maç vermeme gibi bir durum var. Bunu çözmeye çalışıyoruz diye konuştu.

        HÜRRİYET

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ