Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Yeni bir konut projesi daha! - Emlak Haberleri

        AVRUPA Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2006 yılında Atakent’te hayata geçirdiği 1400 konutluk Avrupa Konutları Atakent 1 projesinin ardından bölgedeki ikinci projesi 1200 konutluk Atakent 2’yi sekiz ay erken teslim etti. Şimdi de bölgenin en iddialı projesi Atakent 3’ü başlatıyor. Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projelerinin inşaatlarını ve satışlarını tamamlamak üzere olduklarını belirten Süleyman Çetinsaya, “Şimdi de Avrupa Konutları markasıyla üçüncü kez Atakent’e geliyoruz”dedi.

        ÇÖZÜM ÜRETTİK

        Yıllardır sektöre güvenilir ve değerli bir marka kazandırmak için çalıştıklarını ve konutun markasını inşa ettiklerini ifade eden Çetinsaya, “Atakent 1 ve Atakent 2 projelerimizden konut sahibi olanlar, Avrupa Konutları farkını yaşadılar. Hem alırken kazandılar, hem dairelerini erken teslim almak suretiyle kazandılar. Taşındıktan sonra yıllar boyu hizmet alabilecekleri, projesine sahip çıkan, arkasında duran, her türlü problemde derhal çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla tanıştılar... Bu süreç, bizim ürettiğimiz projelere olan yoğun ilgiyi de beraberinde getirdi. Şimdi Atakent bölgesinin en değerli projelerinden birini Avrupa Konutları Atakent 3’ü ocak ayında halkımıza sunacağız. Daha şimdiden binlerce kişi, satışların başlangıcında haberdar edilmek için kayıt yaptırmış durumda..” diye konuştu.

        GÜVEN VERDİK

        Konutta güveni kazanmanın, konutun markasını üretmenin hiç de kolay olmadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, her projelerinde bir yaşam tarzı sunduklarını belirterek, satış sonrasında da büyük bir özveri ile hizmetlerini sürdürdüklerini hatırlattı. Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasının arkasında yatan gerekçeleri ise şöyle sıralıyor: “Eğer biz markamızın arkasında durmasaydık, sözlerimizi tutmasaydık, insanlar memnun olmasaydı ürünlerimizden, bugün ‘Önce markasına bakın...’ diyemezdik. Sattığımız ürünlerde hiç mi aksaklık olmaz. Elbette olabilir. Şikayetler oluyor mu? Az da olsa oluyor... Ancak çok titiz bir şekilde, satış sonrası servis veriyoruz. Ben bir buzdolabı satıyorsam buzdolabının arkasında olmalıyım. Ev satıyorsam evin arkasında olmalıyım. Biz sattığımızın malın hep arkasında durduk. İnsanlarla ilgileniyoruz. İnsanların telefonlarına ve maillerine cevap veriyoruz. Ne sorunları varsa hemen çözmeye, çalışıyoruz. Projelerimizde herhangi bir teknik problem olduğu zaman 24 saat teknik hizmet veriyoruz. Çocuklar için oyun alanları yapıyoruz. Basket sahası yapıyoruz. Çocukları birleştirecek görevli arkadaş koyuyoruz. Mümkün olduğu kadarı ile asgari ücret aidat alıyoruz. Bu hizmetleri asgari ücret ile yapıyoruz. Yani asgari ücret ile sitede yönetim yapıyoruz.

        TANITIM OCAK’TA

        İnşaatta kullandığımız ekipleri, sitede de değerlendiriyoruz. Malzememizi, betonumuzu, ustamızı inşaattan getiriyoruz. 5 yıl önce oturuma başlanan sitede oluşan eksikleri, bugün dahi güncelliyoruz biz. Yani, 5 yıl önce diyelim ki trafik ışıklarında gün ışığından enerji alıp gece ışık verebilen bir teknoloji yoktu. Şimdi tüm eski sitelerimizde de aynı şekilde yaptık. Özetle, Avrupa Konutları Markası’na yakışan hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu da halkımızın büyük teveccühüne sebep oluyor.” Avrupa Konutları Atakent 3’ün ocak ayını içinde lansmana çıkması bekleniyor. Proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı belirtilen, %85’i yeşil alanlara ayrılan Avrupa Konutları Atakent 3’ü 2240 konuttan ve 160 odalı bir otelden oluşuyor

        NECMİ ÇİÇEKÇİ- GAZETE HABERTURK- HT İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ