Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Dünyanın en pahalı satılık adaları, satılık adalar, - Emlak Haberleri
        1

        Montukod Adası, Malezya

        Dünyanın en büyük 3. adası olan Borneo'nun kuzey sahilinde bulunan Montukod Adası, etrafını çeviren doğal güzellikleri ile meşhur. 10.6 milyon dolar değerindeki ada, dünyanın en güzel kumsallarından biri olan Doğu Malezya'nın Sabah sahillerinde bulunuyor. Ada, muhteşem deniz ve Borneo Adası'nın en yüksek noktası Kinabalu Dağı manzarasıyla büyülüyor.

        2

        Tikina-I-Ra, Fiji

        Büyük Okyanus'taki Fiji Adaları'ndan biri olan Tikina, hayallerinizi gerçekleştirmek için ideal bir yer. 11.5 milyon dolar değerindeki adada 100 hektardan büyük bir yarım ada, ekilebilir alan ve orman mevcut.

        3

        Küçük Marmaris Adası, Türkiye

        Türkiye'nin güzeide turizm cennetlerinden Marmaris'in açıklarında olan bu 20 hektarlık küçük ada, maceranın yanında sakinliği sevenler için de ideal. 23 milyon dolar değerindeki ağaçlarla kaplı bu cennette 3 adet ev, temiz su, elektrik ve tüm iletişim imkanları mevcut.

        4

        Gagnon Adası, Quebec, Kanada

        27 milyon dolar değerindeki Kanada'nın Quebec eyaletindeki Gagnon adası, üzerindeki taştan malikane ile beraber satışta. Malikanede özel spor salonu ve şarap mahseni de bulunuyor.

        5

        Great Hans Lollik, ABD Virgin Adaları

        Great Hans Lollik, listedeki diğer yerlerden farklı olarak, üzerinde bulunduğu adanın bir bölümünü oluşturan toprak parçası. Karaipler'deki tatil cenneti ABD Virgin Adaları'ndan St. Tomas adasındaki Megan Körfezi'nden bulunan Great Hans Lollik, 29 milyon dolar değerinde. Beyaz kumlarıyla ünlü mekan, uluslararası havalimanına sadece 6 mil uzaklıkta.

        6

        Darby Adası, Bahamalar

        Deniz ve güneş vazgeçilmez tutkunuz ise Bahamalar'daki Darby Adası, ideal tatil cennetiniz olabilir. Bahamalar'ın başkenti Nassau'ya 90 mil uzaklıkta olan bu 40 milyon dolarlık adada ayrıca 1938'de yapılmış bir adet kale de bulunmakta.

        7

        Shelter Adası, Montana, ABD

        Dünyanın en sakin yerlerinden biri olan ABD'nin Montana eyaletindeki ada Flathead gölünde bulunmakta. 59.5 milyon dolar değerindeki 24 hektarlık bu adada bir adet de taş şato bulunuyor.

        8

        Apo Adası Filipinler

        Güney Doğu Asya'da bulunan adalar devleti Filipinler'de birbirinden güzel tatil cennetleri de bulunmakta. Bunlardan biri de Coron şehri yakınlarında bulunan Apo adası. 72 milyon dolar değerinde bu satılık adada muhteşem kumsal ve çeşit çeşit tropikal meyve ağaçları olmasına karşın ne yazıkki elektrik bulunmamakta.

        9

        Rangyai Adası Tayland

        Dünyanın sayılı tatil merkezlerinden Tayland'daki Phuket Adası, etrafındaki yüzlerce adacıkla da meşhur. İşte bu adacıklardan biri dünya üzerinde satılık en pahalı ada olma özelliğine sahip. Phuket'in merkezine 25 dakika uzaklıktaki Rangyai Adası'nın değeri 160 milyon dolar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ