Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Enerji Elektrik Kuşadası'nda 3 günlük elektrik kesintisi - Enerji Haberleri

        Kuşadası'nda Aydem'in tesis çalışması nedeniyle 3 gün süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

        Aydem EDAŞ Aydın İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 19 Aralık Cuma, 22 Aralık Pazartesi ve 23 Aralık Salı günleri Kuşadası'nda gerçekleştirilecek tesis çalışması nedeniyle 3 gün süreyle 08.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

        Açıklamada, programlı olarak gerçekleştirilecek elektrik kesintilerinde 19 Aralık Cuma günü Kuşadası'nın İkiçeşmelik Mahallesi, Bardakçı, Özgür, Güvercinada, Altıngüvercin sokakları. Kuşbirlik, Dilhan, Pembe Evler, Turuncu Evler Siteleri. Aydın Yolu Akdoğan Soğuk Hava deposu ve belirtilen yerlerin civarlarında, 22 Aralık Pazartesi günü .Değirmendere Mahallesi İmbat, Yeşilpınar, Yeşil Belde, Elit, Aspınarkent, Sezin, Yeşil Site, Siteleri. Akgüvercin, Aydın Aksan, Mamurbaba, Siteleri, Fantasia Otel Lojmanı, Belmare Otel özel trafolu müşterileri ve civarlarında dönüşümlü olarak ve 23 Aralık Salı günü ise Değirmendere Mahallesi İmbat, Yeşilpınar, Yeşil Belde, Elit, Aspınarkent, Sezin, Yeşil Site, Siteleri. Akgüvercin, Aydın Aksan, Mamurbaba, Siteleri, Fantasia Otel Lojmanı, Belmare Otel özel trafolu müşterileri ve civarlarında münavebeli (dönüşümlü) olarak kesinti yapılacağı belirtildi.

        Aydem Kuşadası İşletme Müdürü Levent Uğur Yiğiter, kesintilerin tesis çalışmasından dolayı programlı olarak yapılacağını belirterek, abonelere uyarılarda bulundu. Yiğiter, "Kesintiler nedeniyle Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, Jenaratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 44 44 186 AYDEM Çözüm Merkezi telefon hattına başvurmaları, hususlarını dikkatinize sunarız" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ