Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Enerji Madencilik Afşin-Elbistan Kömür Havzası'nda hidrojeoloji drenaj sondaj hizmeti alınacak - Enerji Haberleri

        Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Afşin-Elbistan Kömür Havzası Sedimanter Saha ve Afşin-Elbistan Kömür Havzası Karstik Sahada Hidrojeoloji Drenaj Sondajı hizmeti alacak.

        Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Daire Başkanlığı, 8.100 Mt. Afşin-Elbistan Kömür Havzasında Sedimanter Sahada ve 900 Mt. Afşin-Elbistan Kömür Havzasında Karstik Sahada hidrojeoloji drenaj sondajı hizmeti alacak.

        Sözleşmenin tebliğ tarihinden itibaren en az 10 makine ile 15 takvim günü içinde işe başlanacak. İşe başlama tarihi bu bölge kapsamında ilk sondajın fiili olarak dönme tarihi olacak ve işin süresi işe başlama tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak.

        MTA Genel Müdürlüğü İhsan Ketin toplantı salonunda 15 Mayısta saat 10.30'da yapılacak ihale, yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.

        İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 150 lira karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

        Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

        İstekliler teklifleri, birim fiyatlar üzerinden verecek.

        İstekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim gün olarak belirlendi. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ