Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Piyasalar Şampiyonlar Ligi haberi Fenerbahçe hisselerini uçurdu - Para Haberleri

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ / Ajanslar

        Fenerbahçe'ye, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer alma konusunda UEFA'dan sevindirici haber geldi.

        Fenerbahçe Kulübü, UEFA'nın, katılım uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulu'nda olduğu kaydıyla, şu an itibarıyla Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesine karar verdiğini bildirdi.

        Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin, kulübün 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına karar verdiği belirtilerek, ''Karar, UEFA'nın kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu'na, bugün gönderdiği açıklama ile bildirildi. UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna, katılım uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, şu an itibari ile Fenerbahçe'nin UEFA karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

        Öte yandan Fenerbahçe, UEFA'nın bu yöndeki kararını İMKB'ye de bildirdi.

        Bugünkü yükseliş sonrasında Fenerbahçe'nin dün 1 milyarın biraz üzerinde olan piyasa değeri bugünkü yükseliş sonrasında 1 milyar 230 milyona ulaştı. Fenerbahçe hisseleri günlük bazda yüzde 12 değer kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ