Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Galaxy S4'ün görüntüsü internete sızdı! - Teknoloji Haberleri

        HABERTÜRK

        Samsung hayranlarının kurduğu ve 982 bin üyesi bulunan sammobile.com en erken Mayıs ayında piyasaya çıkması beklenen akıllı telefon Samsung Galaxy S4'ün bir fotoğrafını yayımladı.

        Haberde, söz konusu telefonun Galaxy S4'ün son tasarımı olduğundan emin olunmadığı ancak fotoğrafın bir Samsung çalışanı tarafından iletildiği belirtildi.

        SamMobile bunun yanında Samsung'un yakın zamanda özel ortaklarına kapalı kapılar ardında Galaxy S4'ün prototipini göstereceğini doğruladığını, bu nedenle fotoğrafın bu özel organizasyon için hazırlanan katalogdan alınmasının güçlü bir ihtimal olduğunu iddia etti.

        Koreli teknoloji devinden şu ana kadar fotoğrafla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, sadece Samsung Lübnan resmi Facebook sayfasında Mayıs ayından önce Galaxy S4'ün hiçbir yerde satışa çıkmayacağı ifade edildi.

        Bu fotoğrafın orjinalliğinden Samsung'dan bir açıklama yapılana kadar emin olamayız ancak geçtiğimiz senelerde bu tip sızıntılarda genelde fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıktı. Hatta sosyal medyada sıkça teknoloji şirketlerinin prototiplerin görüntülerini bilerek sızdırarak tüketici tepkisini erkenden öğrenmek istedikleri iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ