Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kumaş ve aksesuar fuarı Texworld şimdi İstanbul'da! - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyanın önemli kumaş ve aksesuar fuarlarından biri olan Texworld, New York ve Paris'ten sonra ilk kez Türkiye'de kapılarını açtı. Texworld, İstanbul Hazır Giyim Kumaşları ve Aksesuarları Fuarı 4 Kasım 2014 Salı gününden itibaren İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yer alacak.

        Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Başkanı İbrahim Burkay yaptığı konuşmada; Türkiye'nin dinamik tekstil sektörü ile dünyada çok iyi tanındığını ve geçtiğimiz yıl bu alanda 24 milyar USD ihracat gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Texworld İstanbul, konfeksiyon üreticileri, private label üreticileri, perakende ve toptancılar, mail order firmaları, mağaza zincirleri, tasarımcı ve modacılar, satın alma ofisleri ve acentelerden oluşan tüm sektör profesyonellerini ve satın almacıları bir araya getiriyor. Fuar öncesinde yapılan ulusal ve uluslararası ziyaretçi ön kayıtlarının yoğunluğu fuara olan yüksek ilgiyi gösteriyor. Texworld İstanbul, Türkiye, Ortadoğu ve Körfez ülkeleri, Doğu Avrupa, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Rusya gibi büyük pazarlardan profesyonel ziyaretçileri ve satın almacıları hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ