Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Denge Yatırım Holding, İstanbul Aydın Üniversitesi ile protokol imzaladı - İş-Yaşam Haberleri

        Denge Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali KEYDAL , 2500’ü yabancı olmak üzere 33.000 öğrencisi ile Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitesi konumunda bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi ve Denge Yatırım Holding arasında 13 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Denge Holding ve bağlı ortaklıkları ve iştiraklerinin çalışanlarının İAÜ Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına katılımı konusunda bir protokol imzalandığını belirtti.

        İstanbul Aydın Üniversitesi ile İmza töreni, Üniversitenin Florya Yerleşkesinde Rektör Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ, Prof. Dr. Ali ZAİMOĞLU, Enstitü Koordinatörü Hülya ÇOBAN, Denge Yatırım Holding Genel Müdürü Tayyar ÖZERDEM ve Av.Evrim KEYDAL’ın katılımıyla gerçekleşti.

        Üniversite tarafından verilecek indirimli Yüksek Lisans ve Doktora eğitiminin kapsam ve koşullarının belirlendiği Protokol kapsamında; Tezli veya Tezsiz tüm Yüksek Lisans ve Doktora programlarında Denge Holding çalışanları, eş ve çocuklarına eğitim bedelleri üzerinden indirim uygulanacak.

        Ortak bir programa kayıt yaptıracak Grup çalışanlarının belli sayıları aşması halinde, Üniversite, kapalı grup eğitimleri düzenleyerek in-house programlar da oluşturulabilecek.

        Denge Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Keydal, imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek; İAÜ Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri bünyesindeki programların, çalışanlarının profesyonel ve akademik yetkinliklerine önemli katkıları olacağına inandığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ