Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Global Finance Akbank'ı Türkiye'nin en iyisi seçti - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyanın önde gelen yayınlarından Global Finance tarafından her sene verilen, dünya bankacılık çevrelerinde büyük merakla beklenen ve bankacılık sektörünün en üst düzey ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Dünyanın En İyi Bankaları Ödülleri (World’s Best Bank Awards)” sahiplerini buldu. Bu önemli ödülü Türkiye adına “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçilen Akbank kazandı.

        “World’s Best Bank Awards” ödül töreni, dünyanın dört bir yanından üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla IMF & Dünya Bankası Yıllık Toplantıları sırasında Washington DC’de düzenlendi.

        Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Türkiye’nin En İyi Bankası” ödülünü Global Finance Kurucusu ve Başkanı Joseph Giarraputo’dan aldı.

        Binbaşgil kazandıkları ödülün bankanın başarılı performansının bir yansıması olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’nin en değerli banka markası olarak bu seçkin ödülü kazandığımız için mutluluk duyuyoruz. Art arda kazandığımız ödüllere, Global Finance dergisi tarafından verilen 'Türkiye’nin En İyi Bankası' ödülünü de ekledik. Akbank’ın başarılarının yurtdışında da fark edilmesi çok memnuniyet verici. Bu dönemde temel bankacılık ürün ve hizmetlerinin hemen hemen hepsinde büyüme kaydettik. Bu büyümeyi de karlılık içinde risklerimizi de çok iyi yönetmeyi sürdürerek, sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik. Bankamızın başarılarının arkasında hep daha iyiyi hedefleyen ve ‘Kalıcı Liderliğe’ kenetlenmiş çalışanlarımız bulunuyor. Desteklerini hep arkamızda hissettiğimiz çalışanlarımıza, müşterilerimize ve hissedarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ