Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Türk Hava Yolları Chelsea'ye ne kadar teklif etti - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları ile Chelsea arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıktı. Dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramovic'in sahibi olduğu İngiliz devine yılda yaklaşık 86 milyon TL ödenecek.

        Daily Mail'e göre sponsorluk anlaşması yılbaşında imzalanacak.

        İngiliz devi Chelsea, 2005'ten bu yana Samsung ile yürüttüğü ve yılda 18 milyon pound kazandığı sponsorluk anlaşmasını devam ettirmeyeceğini açıklamasının ardından THY ile anlaşması İngiltere'de büyük yankı uyandırdı.

        Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Chelsea ve THY arasında yapılan anlaşmanın rakamları ise adeta dudak uçuklatıyor. Daha önce Manchester United, Barcelona, Borrusia Dortmund gibi kulüplerle anlaşma imzalayarak ismini tüm dünyaya duyuran Türk Hava Yolları'nın yıllık 25 milyon pound (86 milyon Türk lirası) gibi bir rakam karşılığında Chelsea'ye sponsor olacağı belirtildi.

        Gazete, sponsorluk anlaşmasının yılbaşında imzalanmasının beklendiğini de kaydetti.

        Anlaşma içinde forma reklamının yanında Chelsea'nin maçlarını oynadığı Stramford Bridge Stadyumu'nun isim hakkının da bulunduğu kulislerde konuşulan bir diğer konu.

        Chelsea Kulübü'nün sahibi olan Rus işadamı Roman Abramovich'in servetinin 20 milyar doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ