Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler We are Turkish Airlines, we are Globally Yours melodisi artık kullanılmayacak - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları’nın (THY) fon müziği ‘We are Turkish Airlines, we are Globally Yours’ melodisi artık kullanılmayacak. Şarkıcı Nil Karaibrahimgil tarafından yazılıp bestelenen ve Sertap Erener tarafından seslendirilen jingle, sponsorluk anlaşması sona erdiği için 3 Haziran’dan itibaren kullanıldığı bütün yerlerden kaldırıldı.

        EN BULAŞICI JINGLE SEÇİLMİŞTİ

        Airport Haber'de yer alan habere göre dünyanın en önemli iş ve kültür dergisi Monocle tarafından, ‘En bulaşıcı jingle’ olarak seçilen melodi, THY’nin birçok ürününde kullanılıyordu. Oldukça beğenilen jingle, 2010 yılı Şubat ayından itibaren THY’nin marka melodisi olmuştu. THY uçaklarındaki güvenlik filminde de fon müziği olarak kullanılan jingle, oradan da çıkarıldı.

        THY’den kabin ekiplerine yapılan uyarıda, “Güvenlik filmi için Sertap Erener ile yapılan sponsorluk anlaşması sona erdiğinden kaset ve vidolardaki fon müziğinden Sertap Erener’in seslendirdiği ‘Globally Yours’ jingle’ı çıkarılmıştır. Fon müziği değişen yeni kasetler bugün ve yarın Turkish Do&Co personeli tarafından uçaklara yüklenecektir. Dijital IFE sistemli uçaklara yükleme tamamlanmıştır. En geç 3 gün içerisinde kasetlerin yüklemesinin tamamlanması planlanmaktadır bu süre sonunda uçakta eski kasetin olması durumunda Turkish Do&Co personeline verilmesi ve yeni kasetin talep edilmesi gerekmektedir” denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ