Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, bir çok mücevher firması da kampanya yarışına girdi. - İş-Yaşam Haberleri
        1

        14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, Türkiye'de değerli taş alanında faaliyet gösteren bir çok firma da kampanya yarışına girdi. Sevdiklerine ve eşlerine hediye almak isteyen ama ne alacağına karar veremeyenler için altın, pırlanta ve mücevher satan firmalar cazip kampanyalar düzenledi.

        2

        Zen Pırlanta, Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan ve "Sonsuz Aşk" adı verilen pırlanta kolye ile müşterilerinin karşısına çıktı. Kalp içinde, sonsuzluk simgesi bulunan "Sonsuz Aşk" pırlanta kolye, Sevgililer Günü'ne özel olarak 770 liraya satışa sunuldu. Kampanya kapsamında 15 Şubat'a kadar Zen Pırlanta Mağazaları ve online satış sitesinden yapılacak Sevgililer Günü'ne özel bin lira ve üzeri alışverişlerde pırlantalı saat kolye hediye ediliyor.

        3

        Myra Gold, 14 Şubat'ta hediye seçimini kolaylaştırmak için 8 bini aşkın üründen en çok satanları bir araya toplayarak özel koleksiyon hazırladı. Myra Gold, müşterilerine 14 Şubat'a özel 89 çeşit yüzük ve 107 çeşit kolye seçeneği sunuyor. Koçak Gold, 499 lira ve üzeri alışverişlerde Sevgililer Günü'ne özel 925 ayar gümüş pırlantalı kalp bileklik veriyor. 16 Şubat'a kadar sürecek kampanya, Koçak Gold mağazalarında ve "www.ekocakgold.com" üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

        4

        Jival, Sevgililer Günü yaklaşırken, ilginç hediye kampanyası ile dikkati çekiyor. Jival'in Facebook sayfasında, 14 Şubat'a özel başlattığı yarışma ile 100., 1000. ve 2000. katılımcıya pırlanta tek taş yüzük hediye edilecek. Ayrıca Sevgililer Günü dolayısıyla Jival'de pırlanta tek taş yüzüklerde de yüzde 30 indirim uygulanacak.

        5

        Atasay Sevgililer Günü'ne özel başlattığı kampanyada 750 lira ve üzeri alışverişlerde zümrüt, safir veya yakut taşlı altın kolye hediye ediyor. Kampanya, Atasay mağazalarında 14 Şubat'a kadar perakende satış fiyatı üzerinden tek seferde 750 lira ve üstü, altın ve pırlantalı ürün alışverişlerinde geçerli olacak.

        6

        Favori'de, Sevgililer Günü'ne özel kampanyayla pırlanta tek taş yüzükler bin liraya alıcılarını bekliyor. Ayrıca bin lira ve üzeri alışverişlerde, "Sonsuz Aşk" bilekliği hediye ediliyor. "Sonsuz Aşk" bilekliğine sahip olabilmek için 14 Şubat'a kadar en yakın Favori mağazası ya da "www.favori.com.tr" internet sitesi ziyaret edilebilecek. Gülaylar kuyumculuk ise 14 Şubat'a kadar Sevgililer Günü koleksiyonundan alınacak bir ürün yanında, "Aşkın Melodisi" pırlanta kolyeyi de müşterilerine hediye ediyor. AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ