Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Cem Boyner, Berkin Elvan'ın cenaze töreni nedeniyle Boyner Mağazaları'na bir dizi talimat verdi - İş-Yaşam Haberleri

        İş adamı Cem Boyner, dün sabah hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın cenaze töreni nedeniyle sahibi olduğu Boyner Mağazaları'na bir dizi talimat verdi. Boyner, bugün tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulmasını, müşteri etkinliklerinin iptal edilmesini ve tüm mağazaların internet şifrelerinin açılmasını istedi.

        İşte Cem Boyner'in mağazalarına gönderdiği e-posta: "Tüm mağazalarda müzik yayınını durdurun bugün. Mağazalardaki müşteri etkinliklerini iptal edin, bugün ve yarın. Tüm mağazaların wi-fi şifrelerini iptal edin hemen. Vatandaş istediği yerden haberleşme imkanına sahip olsun.Kritik noktalardaki mağazalarınızın hassas, evi uzak olanlarda olan, fiziki açıdan ilgiye ve desteğe ihtiyacı olabilecek personeli erkenden evine gönderin.Mağazalarınıza sığınabilecek vatandaşlara yardım için su, ilkyardım malzemesi vs. eksiksiz bulundurun.Bu güzel halkı Allah korusun ama biz de bize düşeni eksiksiz , kimseyi ayırmadan yapacağız.Sorusu olan önce sorusunu vicdanına sorsun, gereğini yapsın, sonra isterse şirketine, merkeze sorsun.

        Allah utandırmasın

        C.Boyner"

        BOYNER HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

        Cem Boyner'in mağazalarına gönderdiği kurum içi e-postanın sosyal medyada yayılması üzerine Boyner Holding'den yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Bu sabah Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Boyner’in şirketlerimizin mağazacılık yönetimlerine özel olarak yaptığı iç paylaşımın, şirket içi kurallarımız ve inisiyatifimiz dışında sosyal medya aracılığı ile yayıldığını görüyoruz. Bu paylaşımın, daha önce yaşanılan toplumsal olaylardan kazandığımız deneyimle, mağazalarımızı oluşabilecek ihtiyaç ve durumlara karşı hazırlamaktan başka amacı yoktur. Gayet insani nedenlerle yazılmış iç paylaşımın, üzerine olumlu ya da olumsuz anlamlar yüklenerek sosyal medyada kullanılmamasını özellikle rica ederiz. Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ