Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler “İşini Turkcell’le Kur” paketi ile turkcell yeni iş kuranlara destek oluyor, yeni iş nasıl kurulur - İş-Yaşam Haberleri

        Şirketler için hayati öneme sahip teknoloji yatırımları için Turkcell işini yeni kuranlara destek oluyor. “İşini Turkcell’le Kur” paketlerini hizmete sunan Turkcell, bu sayede hem maliyetleri düşürmeyi hem de verimliliği artırmayı vaat ediyor.

        HANGİ ALARLARDA KOLAYLIK SAĞLIYOR?

        “İşini Turkcell’le Kur” paketleri, henüz iş kurma süreçlerinin başında olan ya da küçük ölçekli çalışan şirketlere, altyapı ve pazarlama alanlarında önemli kolaylıklar getiriyor. İşini Turkcell’le Kur platformunda, yeni kurulan şirketlerin tek seferde çeşitli ihtiyaçları karşılayan “İlk Adım Paketi” ve “Yeni Müşteri Paketi” sunuluyor. Ayda 69 TL’lik “İlk Adım Paketi”; internet, telefon ve faks hizmeti de dâhil olmak üzere tüm temel iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarını tek elden kolayca karşılıyor.

        “Yeni Müşteri Paketi” ise firmaların mobil pazarlama sistemlerini kullanarak müşterilerine ulaşmasını sağlıyor. Turkcell Yeni Müşteri Paketi’ne ilk üç ay 49 TL’den sahip olmak mümkün. Bu arada bu iki paketin de, geçtiğimiz aylarda şirketlerin rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak geliştirilen İş’te Teknoloji Hamlesi kapsamında sunulduğunu hatırlatalım.

        Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş “İşlerini yeni kuran girişimciler, kendilerine gerekli olacak tüm bilgilere Turkcell Akademi (www.turkcell.com.tr/akademi) platformundan ulaşabilirler. Hazırladığımız 25 videoluk eğitim setine tüm Turkcell aboneleri bilgisayar ve cep telefonlarından ücretsiz şekilde ulaşabiliyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ