Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam bir otomobil sahibi 34 akp 34 nolu plakasını satılığa çıkardı - İş-Yaşam Haberleri

        İzmit Gölcük'te oturan İlhan Dişli, piyasa değeri 25 bin TL olan "34 AKP 34" plakalı otomobilinin plakasına 550 bin TL istiyor.

        'MİLLETVEKİLLERİ ARADI'

        LPG taktırdığı Mercedes C 180 marka otomobilini 28 Kasım'da satmak için internete ilan veren Dişli, 1997 yılında aldığı aracın plakasının 17 yılda bu kadar değerleneceğini bilmiyordu. 34 AKP 34 plakalı aracının fiyatının AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte her gün yukarı gitti. Sabah'ın haberine göre, 290 bin kilometrede olan otomobille ilgili fazla konuşmak istemeyen Dişli, "İstanbul'lu bir işadamına sattım. Paranın yarısını gönderdi. Yarısını da bugün, yarın gönderip, aracı teslim alacak" diye konuştu. Araç plakasından dolayı lüks semtte alınan değerli bir arsa, ev gibi her gün yukarı doğru gitti.

        AK Parti'nin 2001 yılında kurulmasıyla birlikte plaka daha da değer kazandı. Her yapılan seçimden sonra plaka satış fiyatı da arttı. Ne altın, ne dolar en iyi yatırım AKP plaka. Konuyla ilgili fazla konuşmak istemeyen Dişli, "Çok sayıda milletvekili, partili aradı" demekle yetindi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ