Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam THY seyahat bloğu yayın hayatına başladı! - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları ailesi ile yolcuları arasındaki paylaşım kavramını geliştirmek adına oluşturulan "Seyahat Bloğu" yayına başladı.Yeni marka stratejisi "Widen Your World" mesajını yansıtan iletişim çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Türk Hava Yolları, personelince oluşturulan seyahat bloğunu yayına almış bulunuyor.Blog içeriği Türk Hava Yolları personeli tarafından hazırlanan yazı ve fotoğraflardan oluşuyor. Bloğun amacı ise, dünyanın en çok ülkesine uçuş sağlayan havayolu şirketi olarak edinilen geniş kapsamlı seyahat kültürünü tüm yolcularla paylaşmak.

        Kabin ekibi ve dünyanın dört bir yanında görevli bulunan personelin paylaşacağı farklı ve renkli deneyimlerin okuyucuların keşfetme dürtüsünü tetiklemede etkili olacağı öngörülmekte.Türkçe ve İngilizce olarak çift dilde yayınlanacak bloğun içeriği küresel ölçekte de takip edilebilecek.

        Hali hazırda dört şehir rehberinin yer aldığı blog içeriği, ilerleyen zamanlarda yeni destinasyonların da eklenmesiyle güncellenerek okuyucular için daha renkli bir boyut kazanmış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ