Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Türkiye İş Bankası'nın 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyası 7. yılında. - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye İş Bankası'nın 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyası 7. yılında. Banka, Türkiye'nin yanı sıra yurtdışındaki şubelerinde de karnesini gösteren ilköğretim öğrencilerine kitap hediye edecek.

        Türkiye İş Bankası'nın 2007-2008 eğitim öğretim yılının sonunda başlattığı 'Karneni Göster, Kitabını Al' kampanyası, yedinci yılına giriyor. Bu projeyle öğrenciler için fırsat eşitliğinin oluşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan İş Bankası, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İsviçre, KKTC, Kosova ve Rusya'daki şubelerinde de karnesini getiren 1 milyon ilk ve orta öğretim öğrencisine kitap armağan edecek.

        "EĞİTİMİ MİSYON EDİNDİK"

        İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Atatürk'ün belirlediği kuruluş misyonuna uygun olarak ana faaliyet konusunun yanında Türkiye'nin ekonomik ve sınai kalkınmasıyla birlikte kültürel ve sosyal gelişimine de doğrudan katkıda bulunmayı görev bildiklerini belirterek, kampanyanın da bu görev bilincinin neticelerinden biri olduğunu ifade etti. Bali sözlerini şöyle sürdürdü: "İş Bankası olarak sosyal sorumluluk projelerimizle ülkemizin toplumsal refahına yapabildiğimiz her katkıyı çok önemsiyoruz. Ülkemiz son 20 yılda diğer pek çok alanda olduğu gibi eğitim alanında da gelişmeler kaydetmiştir. Nicelik olarak hepimizi mutlu eden bu kazanımlarımızı nitelik olarak daha da geliştirip korumak hepimizin ödevidir kanaatindeyim."

        7 YILDA TOPLAM 8 MİLYON KİTAP

        2008'de Alice Harikalar Diyarında, 2009'da Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler, 2010'da Yazarlarımızdan Öyküler', 2011'de Halime Kaptan ve Küçük Mavi Gezegen, 2012'de Sait Faik'ten Çocuklara Hikâyeler, 2013'te Aziz Nesin'den Çocuklara En Güzel Öyküler' kitapları dağıtıldı. Bu yıl kitap sayısı 8 milyonu aşmış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ