Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ciner Grubu Sami Demirbilek'i son yolculuğuna uğurladı - İş-Yaşam Haberleri

        Ciner Grubu Enerji ve Maden Grup Başkanı ve Enerji Bakanlığı eski müsteşarı Doç. Dr. Sami Demirbilek dün Ankara Hacıbayram Camii'nde toprağa verildi.

        KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

        55 yaşında hayata gözlerini yuman Demirbilek, Hacı Bayram Veli Camii'nde, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında defnedildi. Demirbilek'in cenazesinde annesi Fatma Demirbilek, babası Mahmut Demirbilek, eşi Nurşen Demirbilek ile çocukları Yavuz ve Yusuf Demirbilek hazır bulundu.

        Cenazeye Enerji Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Hilmi Güler, eski Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ , Show TV Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Habertürk Yazarı Muharrem Sarıkaya katıldı. Demirbilek geçirdiği kalp krizi sonucu pazar günü yaşamını yitirmişti. 2007 yılında Enerji Bakanlığı Müsteşarı iken emekli olan Demirbilek, evli ve iki çocuk babasıydı.

        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ