Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Erdoğan Bloomberg Medya Grup Başkanı BM Genel Sekreterinin İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ile görüştü - İş-Yaşam Haberleri

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bloomberg Medya Grup Başkanı, BM Genel Sekreterinin İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg'i kabul etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Trabzon Valiliği'nde basına kapalı gerçekleşen kabul sırasında, Bloomberg, kamu sağlığı, sigarayla mücadele ve yol güvenliği gibi konularda Türkiye'nin son 12 yılda devrim niteliğinde adımlar attığına işaret ederek, bu tecrübenin paylaşılması gerektiğine vurgu yaptı.

        Bloomberg'in, Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın ise Bloomberg'e, kamu sağlığı ve sigarayla mücadele gibi konularda gerçekleştirilen icraatlar hakkında bilgi vererek, atılan adımların neticelerini görmeye başlamaktan da mutluluk duyduğunu söylediği kaydedildi. Görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın da hazır bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ