Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TÜSİAD başkanı Haluk Dinçer, Tüsiad'dan Gül'e veda ziyareti - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri, görev süresi dolmak üzere olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e veda ziyaretinde bulundu. Çıkışta basın mensuplarına değerlendirme yapan Dinçer, Gül'ün siyasete devam edip etmeyeceği yönündeki ısrarlı sorulara "Onu açıklamayalım." dedi.

        Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri saat 13.00'te Tarabya'daki Huber Köşkü'ne geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Dinçer, basın mensuplarına görüşmeyi değerlendirdi. Dinçer, "Yönetim Kurulu'ndaki görev değişikliği yani benim başkanlığa seçilmem sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımıza bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Dünkü açıklamasından sonra taktir edersiniz ki bu veda ziyareti oldu. Kendisine bugüne kadar yaptığı çalışmalar, TÜSİAD ile yakın işbirliği için kendilerine çok teşekkür etti. Bundan sonrası için de Türkiye'ye, siyasi hayatına katkıda, herhangi bir konumda katkıda bulunmasından da mutluluk duyacağımızı kendilerine ilettik." dedi.

        Geçen hafta basın toplantısı yaptıkları için soru almak istemediğini belirten Dinçer, Gül'ün siyasete devamı yönünde sinyal alıp almadığı sorusuna "Onu izin verirseniz açıklamayalım." şeklinde cevapladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ