Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Şevket Sabancı'nın torunu Can Köseoğlu, CZK Lokantacılık'a bağlı Döner Stop ile sektöre giriş yaptı. - İş-Yaşam Haberleri

        CZK Lokantacılık İşletmeleri A.Ş. kurucusu Şevket Sabancı'nın torunu Can Köseoğlu, CZK Lokantacılık'a bağlı Döner Stop ile sektöre giriş yaptı.

        Halihazırda iki restoran ile faaliyet gösterdiklerini söyleyen CZK Lokantacılık İşletmeleri A.Ş. Kurucusu Can Köseoğlu, “Kendimize döneri yurtiçinde ve yurtdışında markalaştırmak ve uluslararası bir restoran zinciri oluşturmak gibi hedefler koyduk. Global bir marka yaratmak istiyoruz” dedi.

        GIDAYA 100 MİLYON TL YATIRIM

        CZK'nın gıda sektörüne toplam 100 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şu andaki 30 kişilik istihdamın ise yine 2015 sonunda 300’e çıkması hedefleniyor. Köseoğlu sektöre girme kararında yerel ürünlerin gelişmesi gerektiğine olan inancının etkili olduğunu söyledi, “Döner fast food sektörüne uyum sağlayabilen bir ürün. Fakat döner özelinde bakıldığında sektörde kalite, hijyen ve standart anlamında bir açık bulunuyor. Döner Stop ile bu açığı kapatmayı ve döner gibi milli bir lezzetin gelişmesini hedefliyoruz” dedi.

        İSTANBUL'DA 6 RESTORANA ULAŞACAK

        Döner Stop menüsünün gelecekte daha da çeşitleneceğini belirten CZK Lokantacılık İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Nurhan Azizoğlu, “Açılışımızdan bu yana misafirlerimize yönelik yaptığımız memnuniyet incelemelerinde, Döner Stop lezzetlerinin yüzde 90’ın üzerinde beğenilirlik seviyesine ulaştığını gördük” dedi.

        Döner Stop, 2014 sonuna kadar İstanbul’da 6 restorana ulaşacak. 2015 sonunda ise bu sayının yurtiçinde toplam 15’e yükselmesi planlanıyor. Köseoğlu, “Türkiye’de hızla büyüyeceğiz. Yurtdışına yönelik önemli hedeflerimiz var" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ