Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam TÜİK inşaat çalışmaları nedeniyle verilerinin canlı verilemeyeceğini açıkladı - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK), inşaat çalışmaları nedeniyle tüketici fiyatları ve yurt içi üretici fiyatları verilerinin canlı verilemeyeceğini, sadece internetten yayınlanacağını açıkladı.

        TÜİK'ten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

        "Kurumumuz, ürettiği istatistiklere ait haber bültenlerini daha önceden belirtilen yayınlama takvimindeki gün ve saatlerde internet sayfası aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Bununla birlikte Basın ve medya kuruluşlarımızın gösterdiği özel ilgi sebebiyle Fiyat Endekslerimizin açıklanması sırasında Kurum binamızdan canlı yayın programları gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte basın mensuplarımıza sunum ortamları, özel haber ekranları ve dokümanlarla destek

        verilmektedir.

        Öte yandan Kurum binamızın yenilenmesi için başlatılan inşaat çalışmaları sebebiyle hem iç mekânlarımızda hem de bahçemizde önemli kısıtlamalar oluşmuş durumdadır. Bu sebeple, sadece anılan haber bültenimize özgü verdiğimiz bu hizmetin sonlandırılması mecburiyeti doğmuştur.

        Her ay TÜFE ve Yİ-ÜFE sonuçları nedeniyle yapmış olduğunuz canlı yayınlarla ilgili Kurumumuz tarafından verilen hizmet, inşaat çalışmaları sebebiyle bundan sonraki dönemlerde verilemeyecektir. İlgili istatistiklere, açıkladığımız diğer haber bültenlerinde olduğu gibi, aynı gün saat 10:00’dan itibaren Kurumumuzun internet sayfasından (www.tuik.gov.tr) erişilebilecektir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ