Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Türkiye Besketbol Ligi, Türk Hava Yolları, THY, Beko, Türkiye Basketbol Federasyonu, Turgay Demirel, Avrupa Ligi - İş-Yaşam Haberleri

        HT EKONOMİ

        7 yıldan bu yana isim sponsoru olduğu Türkiye Besketbol Ligi’nde anlaşmasını yenilemeyerek çekilme kararı alan Beko’nun yerini Türk Hava Yolları (THY) alıyor. Yeni sponsorluk anlaşması THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in katılımıyla bugün duyurulacak. Anlaşmanın süresi ve sponsorluk bedelinin detayları da bugünkü toplantıda açıklanacak. Beko’nun Türkiye Basketbol Ligi’nden çekilmesinin ardından adı öne çıkan THY, basketbolda en büyük organizasyonlardan biri olan Avrupa Ligi’ne verdiği sponsorluk desteğini 2020 yılına kadar uzatmıştı.

        BEKO BU SEZON ANLAŞMAYI YENİLEMEDİ

        Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında haziranda oynanan Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonu’nu belirleyecek play-off maçları serisinde meydana gelen olayların ardından Beko’nun çekilme kararı aldığı öne sürülmüş, şirket ise sözleşme süresinin bittiğini açıklamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ