Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler “Garnier”in İsrailli kadın askerlere bakım setleri yollaması sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı. - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyaca ünlü kozmetik markası “Garnier”in İsrailli kadın askerlere bakım setleri yollaması sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

        Firma tarafından kendilerine hediye edilen bakım ürünleriyle fotoğraf çektiren kadın askerlerin bu fotoğrafları Facebook’ta yayınlaması sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Facebook'ta paylaşılan fotoğraf sonrası şirketin askerlere ürün yollaması sosyal medyada 12 bine yakın mesajla eleştirildi. Fotoğraf 20 binden fazla defa paylaşıldı.

        Twitter'da birçok kişi paylaştıkları fotoğraflarla Garnier ürünlerini boykot edeceğini söyledi.

        Öte yandan Garnier yetkilileri, HABERTURK.COM'a ulaşarak konuyla ilgili bir yanlış anlama olduğuna dikkat çekti. İşte Garnier tarafından yapılan o açıklama:

        GARNIER: KINIYORUZ!

        Web sitenizde yayınlanan haberde belirtilen İsrailli kadın askerlere Garnier markalı ürün dağıtımı konusunda global yönetim ve Türkiye ofisi olarak hiçbir bağımız ve ilgimiz bulunmadığını bildirmek isteriz.

        Konuyla ilgili haberlerde geçen açıklamanın da Garnier tarafından yapılmadığını önemle dikkatlerinize sunarız.

        Barışı destekleyen bir marka olarak Garnier’in hiçbir siyasi ya da dini kesimi temsil etmemek üzerine ciddi ve kesin bir politikası bulunmaktadır.

        İnternet sitenizde ve sosyal medyada yer alan bu haber bizi de derinden üzmüştür. Araştırmalarımız sonucunda sosyal medyaya yansıyan fotoğrafta görülen ürün dağıtımının o bölgede hizmet veren yerel bir perakendecinin kararı ve inisiyatifi doğrultusunda gerçekleştirildiği bilgisi edinilmiştir. Garnier olarak tamamen yerel inisiyatifle gerçekleşen bu olayı kınamaktayız ve vermiş olabileceği rahatsızlık için üzgünüz.

        Garnier Türkiye

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ