Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, sınavla 80 sözleşmeli personel alacak. - İş-Yaşam Haberleri

        Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, sınavla 80 sözleşmeli personel alacak.

        Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, Ankara'da Cumhuriyet Arşivi Daire Başkanlığında ve İstanbul'da Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığında görevlendirmek üzere sınavla sözleşmeli personel istihdam edecek.

        Sınava, tarih, Türk dili ve edebiyatı, ilahiyat, islami ilimler, Arap dili ve edebiyatı, Fars dili ve edebiyatı, tarih öğretmenliği, Türk dili ve edebiyat öğretmenliği, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği, Arapça öğretmenliği, Türkçe öğretmenliği, restorasyon, geleneksel Türk el sanatları, kültür ve tabiat varlıklarını koruma ve onarım, cilt, sanat tarihi, arşivcilik, bilgi ve belge yönetimi, dokümantasyon ve enformasyon, kütüphanecilik, kütüphanecilik ve bilgi çalışmaları bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

        Sınava katılmak isteyen adaylar, başvurularını 18-29 Ağustos tarihleri arasında "http://www.basbakanlik.gov.tr" ve "http://www.devletarsivleri.gov.tr" internet adreslerinden yapabilecek.

        SSM UZMAN YARDIMCISI İSTİHDAM EDECEK

        Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) da sınavla 14 uzman yardımcısı istihdam edecek. Sınava, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, havacılık ve uzay mühendisliği, uçak mühendisliği, uzay mühendisliği, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, gemi ve deniz teknolojisi mühendisliği, gemi makineleri mühendisliği, işletme, iktisat, hukuk, metalurji ve malzeme mühendisliği, malzeme bilimi ve mühendisliği, makine mühendisliği öğrenim dallarından mezun olanlar başvurabilecek.

        Sınava katılmak isteyenler, 1 Eylül 2014'e kadar gerekli belgeleri "www.ssm.gov.tr" internet adresi üzerinden sisteme yüklemek suretiyle başvuru yapabilecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ