Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Dubai Uniforma ve Personel Kıyafetleri Fuarına Türk firmaları damgasını vurdu - İş-Yaşam Haberleri

        Ortadoğu ve körfez Arap ülkelerinin konusunda tek fuarı olan "EUWE" Emirates Uniform & Workwear Exhibition'a (Dubai Uniforma ve Personel Kıyafetleri Fuarı) bu sene Türkiyeden 20 firma askeri üniforma, polis kıyafetleri, itfaiye kıyafetleri ve personel kıyafetleri ürünleri ile katılacak.

        Çeşitli ülkelerin ordu ve polis kıyafetlerini üreten Türk firmaları pörtföylerine Arap ülkelerini de katma yarışına girdi. Dubai'de 11 - 13 şubat 2015 tarihleri arasında organize edilecek fuarda ayrıca; spor kulüpleri kıyafetleri, sağlık sektörü kıyafetleri, havayolu personel kıyafetleri başta olmak üzere personel koruyucu ekipmanlar, çelik yelek - kask gibi güvenlik ürünleri de sergilenecek.

        Fuara 20 ülkeden 150 firma başvuru yaptı. Fuara 50 ülkeden toplamda 15 bini aşkın ziyaretçi beklediklerini kaydeden fuar yetkilileri, fuarın Ortadoğu'da ve Arap ülkelerinde konusunda tek fuar olma özelliği taşıdığını belirttiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ