Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Beşiktaş’ın dün akşam Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, çok iyi bir futbol sergilemesine rağmen Arsenel’e elenmesi taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı - İş-Yaşam Haberleri

        HABERTURK.COM / EKONOMİ /ÖZEL HABER

        Beşiktaş’ın dün akşam Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, çok iyi bir futbol sergilemesine rağmen Arsenel’e elenmesi taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.

        Ancak Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılamaması Galatasaray yatırımcısını sevindirdi. Beşiktaş’ın elenmesiyle Galatasaray’ın kasasına fazladan 3.2 milyon euro daha girecek.

        Dün akşamki maçın sonucu bugün Galatasaray hisselerinde ciddi bir harekete neden olmadı. Ancak Galatasaray hisselerinde önceki gün yaşanan sert yükseliş “Galatasaray yatırımcısı Beşiktaş’ın eleneceğini önceden tahmin etti” yorumlarına neden oldu.

        Önceki güne 21.95 TL’den işleme başlayan Galatasaray hisseleri günü yüzde 5.92’lik artışla 23.25 TL’den tamamlamıştı. Galatasaray hisseleri bugün ise ilk seansta 23.95 TL’ye kadar çıktı. Fakat hisseler bu seviyeden gelen satışlarla gerileyerek 23.40 TL seviyelerine geri geldi.

        Galatasaray gruplara kaldığı için 8.6 milyon euro bonus alacak ve Cimbom Devler Ligi'ndeki gelirini, galibiyet bonusları ve diğer primler haricinde 16.4 milyon Euro'yu garanti olarak kasasına yerleştirecek. Siyah-beyazlılar gruplara kalsa idi, Türk takımları için ayrılan havuz gelirinin yüzde 40'ını alacaktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ