Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, Kartal Yuvası’nın forma satışlarını patlattı. Genel Müdür Cemil Kent, “Temmuzdan bu yana toplam 80 bin adet ürün sattık” dedi - İş-Yaşam Haberleri

        Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, Kartal Yuvası’nın forma satışlarını patlattı. Genel Müdür Cemil Kent, “Temmuzdan bu yana toplam 80 bin adet ürün sattık” dedi. Yeni sezon formaların Temmuz ayında satışa sunulduğunu hatırlatan Kartal Yuvası mağazaları Genel Müdürü Cemil Kent, “O tarihten bu yana toplam 80 bin adet ürün satışı gerçekleştirdik” diye konuştu. Milliyet'İn haberine göre, satışlara Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba’nın olumlu yönde etkisi olduğunu ifade eden Kent, “Çok sayıda taraftarımız ‘Ba’ yazılı formayı tercih ediyor. Satışlar ona katlandı diyebiliriz” dedi.

        ÇARŞI LOGOLU ÜRÜN

        Bu arada Çarşı markasını da tescil ettirdiklerini belirten Kent, “Şu ana kadar Beşiktaş Çarşı, Karakartal Çarşı, Siyah Beyaz Çarşı ve en son olarak da 3 Mart’ta ‘Akıllı ol Çarşı Burada’ markalarını tescil ettirdik. Kısa süre içinde Çarşı logolu ürünleri satışa sunacağız” diye anlattı.

        BURSA'YA MAĞAZA

        Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanlı ürünleriyle buluşturan Kartal Yuvası mağazalarının şu anda 12 ilde bulunduğunu kaydeden Kent, “Önümüzdeki dönemde Konya, Bursa ve Gaziantep’te mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.

        Şu anda siyah beyaz ürünlerin 50 noktada satışa sunulduğunu belirten Kent, “2015 sezonu sonunda bu rakamı 100’e çıkarmayı planlıyoruz. Hedeflerimiz arasında yurtdışına açılmak da var. Özellikle Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerden franchising talepleri alıyoruz. Değerlendirmelerimiz sonunda bu ülklerde de mağaza açmayı istiyoruz” diye konuştu.

        VODAFONE SHOP'LARDA FORMA SATILACAK

        Kartal Yuvası mağazaları Genel Müdürü Cemil Kent, kısa bir süre Vodafone ile anlaşma yaptıklarını söyleyerek, “Bu anlaşmayla takımımıza ait ürünler, 81 ilde bulunan toplam 1200 Vodafone shop’ta sipariş usulüyle satışa sunulacak” dedi.

        TARAFTAR PAZARI 300 MİLYON TL’YE YAKLAŞTI

        Türkiye’deki taraftar pazarının 300 milyon TL’ye yaklaştığını söyleyen Cemil Kent, “Ancak sektörün en önemli sorunlarından birisi 250 milyon TL’yi bulan korsan pazarı. Eğer taraftarımız korsana harcadığı paranın yüzde 25’ini bizim mağazalarımızda harcasa her yıl yıldız bir futbolcunun bonservisini ödeyecek kadar bir bütçe ortaya çıkar” dedi.

        YENİ STADA BİN METREKARELİK MAĞAZA

        Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün İnönü Stadı yerine yapılan Vodafone Arena Stadı’na bin metrekarelik Kartal Yuvası mağazası açacaklarını anlatan Cemil Kent, “Ayrıca diğer üç tribünde de birer ufak mağaza açma planımız var” dedi. Her yaştan Beşiktaşlıyı lisanslı ürünlerle buluşturduklarını belirten Kent, “Önümüzdeki dönemde basic ürünlere ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ