Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 750 ekonomist bir platformda buluşuyor. - İş-Yaşam Haberleri

        Her yıl ekonomi ve finans dünyasının önde gelen temsilcilerinin buluştuğu EBES (Eurasia Business and Economics Society - Avrasya İşletme ve Ekonomi Birliği) 14. Konferansını 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde Barselona’da düzenliyor. 3 gün sürecek konferansta, 61 ülkeden 750 civarında akademisyen, bankacı ve uzman 450’ye yakın bilimsel çalışmayı sunup tartışacak.

        Konferansa, dünyanın seçkin üniversitelerinden ekonomi, finans profesörlerinin ve küresel ekonominin önde gelen isimlerinin yanı sıra; Tayland, İrlanda ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin merkez bankaları ile Dünya Bankası gibi uluslararası ve Suudi Kalkınma Fonu gibi ulusal kuruluşların temsilcileri de katılacak. SPK Eski Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgıray ile ünlü finans profesörü Jonathan Batten da konferansa katılacak isimler arasında yer alıyor.

        Konferansta teorik konuların yanında dünya ekonomisinin gündemindeki konular da ele alınacak. Yabancı katılımın oldukça yoğun olduğu konferanslarla ilgili bilgi verilirken bu konferansların uluslararası alanda büyük ilgi gördüğünü ve gerçek bir uluslararası akademik platform haline geldiği söylendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ