Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para 3 ayda 34 restoran açacaklar - Makro Ekonomi Haberleri

        Yeni restoran zinciri Bread’s “sağlıklı ve kaliteli yemek pahalıdır” denklemini bozuyor ve kaliteli yemekleri uygun fiyatla müşterilerle buluşturuyor.

        Bread’s, zengin menüsü, hızlı servisi ve uygun fiyatıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor. Günün her saatine uygun ürün çeşitleriyle, Türk ve dünya mutfağından 70’den fazla lezzeti menüsünde biraraya getiriyor. Kendi üretimi tahıllı, panini ve ciabatta ekmeğinden hazırlanan soğuk ve sıcak sandviçlerden, damak zevkine göre şekillendirilebilen salatalara, özel soslarla lezzetlendirilen makarna çeşitlerinden, pizza ve mantıya kadar pek çok tad, hızlı ve sağlıklı olarak müşteriye sunuluyor. Diyet yapanlar, vejetaryenler ve çocuklar için özel menü alternatiflerinin de bulunduğu Bread’s beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

        Bread’s, sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı ürünleriyle “fast casual dining” konseptinin Türkiye’deki öncülüğünü üstleniyor. Müşteriler bu konsepte fast food restoranlardan daha kaliteli yemek ve servis hizmeti alırken, iyi restoranlarda ödeyeceklerinin çok altında rakamlar ödüyorlar.

        3 AYDA 34 RESTORAN HİZMETE GİRİYOR

        Bread’s’in yaz boyunca 34 restoranı hizmete giriyor. Arnavutköy, Ataköy, Ataşehir, Altunizade, Avcılar, Bahçelievler, Balmumcu, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Caddebostan, Çekmeköy, Cihangir, Eminönü, Eltes Gold Dudullu, Etiler, Florya, Göktürk, Göztepe, Karaköy, Kızıltoprak, Kadıköy, Kartal, Kavacık, Levent, Maltepe, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Sahrayı-cedid, Suadiye, Şişli, Tarabya, Ümraniye ve Zeytinburnu Bread’sler’in tamamı yaz sonunda hizmete girmiş olacak.

        Breads’in Sağlıklı Beslenme Sırları:

        Sebzeleri mevsiminde kullanan ve ekmeklerini günlük olarak kendi üreten Bread’s, tüm ürünlerinde sıvı yağ ve deniz tuzu kullanıyor.

        Deniz Tuzu

        Bread’s in tüm ürünlerinde kullandığı deniz tuzu, dünyada gurme restoranları tarafından hem sağlıklı hem de daha lezzetli olması nedeniyle tercih ediliyor. Ayrıca kimsayal yapı olarak deniz tuzu, insan kanındaki tuza çok benziyor. Bu tuzda yeralan 84 elementin 24’ü (magnezyum, bakır, silikon, demir, bor, nikel vs..) vücut için çok gerekli. Deniz tuzu vücut sıvılarının serbest geçişine yardımcı olurken,rafine tuz sıvıların geçişini engelleyerek böbrekleri yoruyor. Ayrıca deniz tuzu, içindeki kompleks mineraller ve biyoelektrik güç sayesinde vücuttaki alkali ve asit dengesini sağlıyor.

        Tahıllı Ekmekler ve Doğal Tadlar

        Bread’s ürünlerinde olabildiğince entegre olmamış tam tahılları kullanmaya dikkat ediyor. 7 Tahıllı Ekmek, Arpalı Ekmek ve Kepekli Pizza gibi hem leziz hem sağlıklı alternatifler sunuyor.

        Ayrıca rafine şeker içermeyen, meyve konsantrelerinden ve yine tam tahıllardan üretilmiş sağlıklı tatlılarıyla, hem lezzetten hem diyetinden ödün vermeyenlere hitap ediyor. Kalbin ve karaciğerin dostu, çocuklarda kemik gelişimini destekleyen, B vitamini, fosfor, kalsiyum ve potasyon içeren arpayı kullanarak ekmekler, salatalar ve kurabiyeler üretiliyor.

        Denge Adam

        İnsan vücudunun ihtiyaçlarının, mevsimlere, yaşam tarzlarına ve zamana göre değişiklik gösterdiğinden yola çıkan Bread’s web sitesinde bir denge adam bulunuyor.

        Denge Adam, kişiyi ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirerek, hangi besini neden alması gerektiği konusunda önerilerde bulunuyor. Böylece müşterileri bilinçlendirirerek, doğru ve sağlıklı beslenmeleri konusunda yardımcı olmak amaçlanıyor.

        Sürekli olarak ürün geliştirmeye devam eden Bread’s müşterilerini yeni ve sağlıklı lezzetlerle tanıştırmak için araştırmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ