Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Açıkhava reklamcılığı Sign İstanbul'da - Makro Ekonomi Haberleri

        Avrupa’nın en büyük Açıkhava Reklamcılığı Fuarı SIGN İSTANBUL 12. kez, 25 - 28 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

        Her yıl olduğu gibi Açıkhava’nın tüm bileşenlerini reklamveren ve reklam yaratıcılarıyla buluşturan SIGN İSTANBUL, yıllardır süregelen ve yükselen başarı grafiğiyle sektöre hizmet etmeye devam ediyor.

        Global dünyada hızla gelişen, çeşitlenen ve her defasında daha da yaratıcı hale gelen Açıkhava Reklamcılık dünyası Sign İstanbul’ da kendini ifade ediyor.

        2009 yılında yaşanan ekonomik daralmaya rağmen ziyaretçi rekoru kırarak, önceki yıllara göre yüzde 30 artışı gösteren ve 52 ülkeden 14.242 profesyonel katılımcıyı çeken SIGN İSTANBUL, bu yıl da 30 ülkeden 400’ün üzerinde katılımcı firma ve 17.000 ziyaretçi bekliyor.

        Sign İstanbul’u düzenleyen ve fuarcılıkta 20’inci yılını kutlayan İFO’nun Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Aytemur, SIGN İSTANBUL 2010’da; Sign teknolojisi, dijital teknoloji, serigrafi teknolojisi ve görsel iletişim alanlarında yeni ürün, teknoloji ve çözümlerin sergileneceğini; sektörü doğrudan ilgilendiren workshoplar, toplantılar düzenleneceğini ve bu yıl bir de ‘Geçmişten Bugüne Tabelacılık’ Sergisinin kurulacağını belirterek, “Bilginin sizi farklılaştıracağı bu uluslararası platforma, SIGN İSTANBUL Uluslararası 12. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı’ na davetlisiniz” dedi.

        Sign İstanbul 2010’da bu yıl, Açıkhava Reklamcıları Derneği (ARED), Açıkhava reklam sektörünün tarihi olan ilk tabelalar ve üretim ekipmanlarını bir araya getirerek bir ‘Tabela Müzesi’ oluşturmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından toplanacak ürünler, ilk tabelaların üretiminde kullanılmış fırça, tabela askısı, spatula, altın varak vb. malzeme ve ekipmanlar da Sign İstanbul 2010’da sergilenecek.

        Sayısı her geçen yıl daha da artan yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçiyle yeni bağlantı, ortaklık ve yatırım olanaklarından faydalanmak isteyenler, Açıkhava Reklamcılığında Avrupa’nın en büyük fuarı olan SIGN İSTANBUL Uluslararası 12. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı’nda yerini alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ