Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para 'Seksi piliçler' Aralık'ta İstanbul'da - Makro Ekonomi Haberleri

        Firmanın Başkan Yardımcısı ve eski bir Hooters kızı olan Kat Cole, 2-3 yıllık planlarının hazır olduğunu ve Türkiye'nin genç nüfusuna güvendiklerini söyledi.

        Dünyanın en seksi restoranlarından biri olarak kabul edilen mini şortlu güzel garson kızların servis yaptığı Hooters aralıkta Türkiye'de. Sabah'ın haberine göre,29 ülkede 455 şubesi bulunan Hooters'ın Başkan Yardımcısı Kat Cole Türkiye yatırımlarının aralık ayında başlayacağını ve 2-3 yıllık planın şimdiden hazır olduğunu söyledi. Türk Amerikan İşadamları Derneği'nin düzenlediği toplantı kapsamında İstanbul'a gelen Cole SABAH'ın sorularını yanıtladı. Hooters Güzeli olarak kariyerine başlayan ancak daha sonra şirketin Başkan Yardımcılığı'na kadar yükselen Cole, "Franchise firma ile planımız aralık ayında ilk restoranın açılması. Ardından gelecek yılbaşında da iki restoran daha açmayı planlıyoruz. İkiüç yıllık plan yapıldı" dedi.

        UMARIM KANATLARIMIZ BEĞENİLİR

        Hindistan ve Japonya'da da restoran açacak olan firmanın Türkiye'de en çok güvendiği şeylerden biri de genç nüfus. Cole, "Türkiye'nin oldukça dinamik bir genç nüfusu var. Hem müşteri hem de çalışan bulma anlamında. Bizim müşteri kitlemizin büyük bir bölümü genç. Bu da yatırım açısından Türkiye'yi oldukça cazip bir yer kılıyor. Ben ilk kez geldim İstanbul'a ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Büyük bir enerji var ve tüm kültürlerin bir araya geldiği bir yer. Umarım Türkiye'de kanatlarımız beğenilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ