Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Angelina Jolie Türk modacı Erol Albayrak - Makro Ekonomi Haberleri

        Hollywood’un ünlü yıldızı Angelina Jolie, Türk modacı Erol Albayrak’ı bir dergide keşfedip ondan kendisi için özel elbiseler istedi. Bunun üzerine Albayrak “En büyük hayalim onu giydirmekti” dediği yıldız için 9 parçalık bir koleksiyon hazırlığına girişti. Parçalardan birisi Jolie’nin beğendiğini özellikle ilettiği altın simli elbise olacak. Albayrak ona hem 6’sı couture 9 parça yollayacak hem de BM İyi Niyet Elçisi Jolie’yi yansıtan Afrika ve etnik esintili Angelina deseni yapacak.

        AFRİKA ESİNTİLİ ANGELINA DESENİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

        Jolie için özel bir desen çalışacağını anlatan Albayrak, “BM İyi Niyet Elçisi Angelina’nın deseninde hem Afrika hem de etnik çizgiler olsun istiyorum. Couture elbiseleri sade olacak. Kumaş deseni ve hareketleriyle öne çıkacak” dedi. Albayrak tasarımlarını Oscar törenine yetiştirmek istese de az zaman kaldığı için iki fasılda teslimat yapmayı düşünüyor. “Törenden önce altın simli elbiseyi göndereceğim. Couture’leri sonra yollayacağım” diyor.

        TASARIMCI AVCISI

        Albayrak tasarımlarını Collezione Dergisi’nde gören Jolie modada ille de isim tasarımcı giymektense keşfetmekten yana.

        ‘DERS ÇALIŞMAMA HİÇ GEREK YOK’

        Erol Albayrak “Çok iyi tanıyıp izlediğim Jolie için ders çalışmama gerek yok” diyor ve ekliyor: “Güzel yüzünü önü kapalı sırtı açık bir modelle vurgulayabilirim.”

        DEFİLEMİ NETTEN İZLE İSTEDİĞİN PARÇAYI SEÇ

        Albayrak’ın Jolie’ye göndereceği 9 takımın 6’sı hazırgiyim koleksiyonundan olacak. Diğer 3’ü ona özel olarak tasarlanacak. Bu 3 takımdan birinin el örgüsü olacağını ifade eden Albayrak, “Ona gerçek el yapımı bir ürün de göndermek istedim. Kendim götürmeyi çok isterim. Tasarlarken tabii ki onun zevklerini dikkate alacağım. Ayrıca defilelerimin linklerini gönderip beğendiği diğer parçaları seçmesini de isteyebilirim” dedi.

        ‘PARA İSTEMEM’

        Albayrak “Giymesi yeter” dediği Jolie’den ücret istemiyor. “Elbiseleri ona karşılıksız göndereceğim” diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ