Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Otobüste kredi kartınızı kullanabileceksiniz - Makro Ekonomi Haberleri

        Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi şirketlerinden Ulaşım AŞ tarafından işletilen 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında çalışan kırmızı otobüslerde, kredi kartıyla validatöre okutma uygulaması başlatıldı.

        Büyükşehir Belediyesi, ilk kez Antalya Havalimanı'na toplu taşıma hizmeti götürmesinden sonra hem vatandaşlara hem de yabancı turistlere kolaylık sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi şirketlerinden Ulaşım AŞ tarafından işletilen kırmızı otobüslerden 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında, pilot olarak kredi kartıyla ulaşım hizmeti uygulaması başlatıldı.

        Bu hatlarda vatandaş ya da turist, nakit veya akıllı kart yerine tüm bankalara ait kredi kartıyla ödeme yaparak binebilecek. Vatandaşların akıllı kartları olmaması veya yanlarında nakit ücret bulunmadığı durumları dikkate alan Ulaşım AŞ, uygulamayı pilot olarak yerli ve yabancı misafirlerin ilk adım attığı Antalya Havalimanı ile Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali arasındaki hatta başlattı.

        Ulaşım AŞ yetkilileri, pilot olarak başlatılan uygulamanın başarılı olması halinde diğer hatlarda da uygulanabileceğini belirtti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ