Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Efsanelere yeni imaj - Otomobil Haberleri
        1

        BMW 6 Serisine keskin hatlar

        Premium sınıfının lideri BMW,ikinci çeyrekte 6 serisini yenileyecek.Spotif cup yeni imajıyla müşterileriyle buluşacak

        2

        Porsche 9 modelle gazı kökleyecek

        2014 yılında satış rekoruna imzasını atan Porsche önümüzdeki dönemi de hareketli geçirecek.Markanın distribütörü Doğuş otomotiv 9 yeni modeli müşterilerinin beğenisine sunacak.

        3

        Miniden 5 bomba

        Mini geçen sene 5 kapılı modeliyle adından söz ettirmişti. 2015'te 5 yeni model ile iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

        4

        Dacia'dan çok özel

        2014'te gösterdiği performansla dikkati çeken Dacia,Lodgy modelinin özel serisi stepway'i yılın ilk çeyreğinde satışa çıkaracak.

        5

        Honda makyaj yaptı

        Japon üretici hemen hemen tüm ürün gamını yeniledi.Ülkemizde ürtilen Civic dışında modellere makyaj yapıldı.Otomatik şanzımanlı yeni CRV 1.6 i-DTEC, markanın en önemli yeniliği.

        6

        Jeep Renegade otomatiğe kavuşuyor

        Amerikan efsanesi jeep 2014'ü Türkiye'de çok tempolu geçirdi.Tofaş çatısı altındaki marka yeni Cherokee ve min SUV modeli Renegade ile satış rekoruna imza attı. 2015'te Renegade modelinin benzinli versiyonu herkesin dört gözle beklediği otomatik şanzumana kavuşacak.

        7

        KİA vergi avantajlı Sorentoyu getiriyor

        KİA önümzdeki sene ürün gamında birçok yeniliğe imza atacak.KİA'nın 201-2015 yılları arasında SUV segmentinde en çok satan modeli olan Sorento tamamen yenilenerek ilk çeyrekte satışta olacak.Araçtaki motor Türkiye pazarında özel üretildi.185 beygir gücünde 2.0 litre hacimli dizel motoru göze çarpıyor.

        8

        Coupe tadında Mercedes SUV

        Mercedes s serisi Maybach'ı Martta satışa çıkaracak.Nisanda yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan AMG GT pazarda olacak.Eylülde M serisi yeni ismi GLE coupe olarak gelecek.Son çeyrekte yeni GLE (yenilenen M-serisi) ve yeni GLC (GLK modelinin yeni jenerasyonu)yollara çıkıyor.

        9

        Toyota'dan hibrit

        Toyota 2015'te hibrit modellerine ağırlık verecek.Marka 2014'ün son döneminde hibrit Yaris'le düzenlediği test sürüşü günleriyle bu stratejisini gözler önüne serdi.