Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller Lamborghini Huracan, daha tanıtılmadan sipariş rekorları kırdı - Otomobil Haberleri
        1

        Murcielago, Diablo, Gallardo... gibi dünya otomotiv sektörüne damgasını vuran modelleri ile Lamborghini adından çok sözettirecek bir modelle daha otomobil tutkunlarının karşısına çıkıyor.

        2

        İtalyan süper spor otomobil üreticisi Lamborghini mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez gün yüzüne çıkarmayı planladığı Huracan, daha tanıtılmadan son 1 ayda 700 sipariş aldı.

        3

        Dünya genelindeki VIP müşterileri kapsayan bir aylık özel tanıtım turunu bile henüz tamamlamayan Huracan, böylece bugüne kadar markanın en çok satan modeli unvanına sahip Gallardo’nun veliahtı olarak mükemmel bir başlangıç yaptı.

        4

        Huracan LP 610-4, 610 HP gücünde 5.2 litrelik V10 motorla donatılmış. 0’dan 100 km/s hıza 3.2 saniyede ulaşabilen Huracan, 325 km/s maksimum hız yapabiliyor.

        5

        Huracan adı İspanyol boğa güreşleri tarihinde 1800'lü yılların sonunda efsane olmuş savaşçı bir boğadan geliyor. Lamborghini model isimleri genelde İspanyol boğa güreşlerindeki meşhur boğalardan geliyor.

        6

        Gallardo modelinin yerini alacak olan Lamborghini Huracan, uzun yıllar en gözde süper spor otomobillerden biri olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ