Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ekonomi Sınıfı Türkiye için özel olarak üretilen Skoda Yeti, 51 bin 900 TL başlangıç fiyatla piyasaya girdi - Otomobil Haberleri

        Skoda’nın ilk SUV’u yeni versiyonunda Türkiye için özel geliştirilen 1.6 (105 beygir) dizel motor ve DSG şanzıman seçeneğine kavuştu. Yeni Skoda Yeti’nin fiyatları 51.900 TL’den başlıyor.

        ÜLKEMİZ pazarının en çok tercih edilen dizel motor otomatik şanzıman kombinasyonuna Skoda da kayıtsız kalmayıp Türkiye için özel versiyon üretti. Skoda’nın 4 yıl önce satışa sunduğu ilk SUV modeli Yeti, kapsamlı bir yenilemenin ardından dizel motor otomatik şanzıman seçeneğiyle bayilerdeki yerini aldı. "Skoda markasının Türkiye'den beklentileri çok yüksek. Bu nedenle Türk tüketicisinin beğenilerine uygun çözümler geliştirdi” diye konuşan Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, “1.6 litre 105 beygirlik dizel motor ve DSG otomatik şanzımanlı Yeti, Türkiye pazarına uygun olarak geliştirildi” açıklaması yaptı.

        YETİ'DE HEDEF 2 BİN 500 ADET

        Geçen yıl Türkiye'de 1.579 adet Yeti modelinin teslimatının yapıldığını ve Yeti'nin bulunduğu segmentte yüzde 3,5'luk pazar payına ulaştığını aktaran Senyücel, “Yeti'nin 1.6 dizel motor ve DSG otomatik şanzıman seçeneğiyle başarısı daha da artacak. Bu yıl toplam 2 bin 500 adet Yeti satmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

        51 BİN 900 TL’DEN BAŞLIYOR

        YENİLENEN Yeti, Türkiye pazarının beklentileri doğrultusunda sadece "outdoor" versiyonuyla ve 51 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 1.6 litre TDI (105 beygir) motor manuel şanzıman ile ortalama 4.6 litre, DSG şanzımanla 5.0 litre yakıt tüketiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ