Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ekonomi Sınıfı Volvo Car Group, Cenevre Otomobil Fuarı'nda Concept Estate'i tanıtacak - Otomobil Haberleri

        Volvo Car Group’un Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı, merakla beklenen konsept otomobil üçlemesinin sonuncusu Volvo Concept Estate görücüye çıkı.Volvo Concept Estate’in en çarpıcı iç tasarım özelliği sadeliği. Geleneksel düğme ve kontrol seçeneklerinin yerini, kabini doğrudan 21’inci yüzyıla taşıyan, orta konsoldaki büyük, tablet benzeri dokunmatik kontrol paneli alıyor.

        Dokunmatik ekran, özel olarak tasarlanmış yazılımı ile birlikte Volvo'nun yeni araç içi kullanıcı deneyimi için ana kontrol paneli olacak. Ses, oynat/durdur, flaşör ve cam rezistansı gibi birkaç önemli işlev haricinde tüm düğme ve kontrollerin yerini alacak olan sistem, ayrıca sürücünün önündeki gösterge paneli ile sorunsuzca etkileşime geçecek.

        Volvo, fonksiyonellik, sağlamlık ve pratikliği performansla birleştirerek station otomobili yeniden tanımlayan şirket. V70 ve XC70 pazardaki en saygın station'lar arasında ve yeni Concept Estate şirketin ilerideki modellerinde bu mirastan nasıl fayda sağlayabileceğine işaret ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ