Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Test Sürüşü Ople Mokka otomatik benzinli seçeneğiyle 1 yılda 200 bin adet sattı - Otomobil Haberleri

        Opel Mokka, piyasa sunulduğundan bugüne kendi segmentinde Avrupa’da en çok satan otomobil oldu. Opel’in yenilikçi kompakt SUV’u için verilen sipariş adeti 200 bin!

        “2013 yılının en iyi dört çeker otomobili" ödülünü alan Opel’in kompakt SUV’u Mokka, yüksek sipariş adeti ile Avrupa çapında SUV segmentinde otomobil severlerin en çok tercih ettiği model oldu.

        1.4 lt 140 hp. ,1.6 lt 115 hp. ve 1.7 CDTI 130 hp. motor seçeneklerine ve Enjoy - Cosmo olmak üzere iki donanım seviyesine sahip Opel Mokka’ya, otomatik benzinli şanzıman seçeneğinin eklenmesinin, Opel Mokka’nın kompakt SUV segmentinde, satış adetine olumlu katkı yapmasını sağladı.

        Kompakt SUV segmentinde zirveye oturan Opel Mokka, Yeni Nesil ESP (Elektronik Stabilite Programı) , Akıllı Dört Çeker Sistemi, Yokuşta Kalkış Desteği , AFL+, Yeni Nesil Opel Eye Ön Kamera Sistemi, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Şerit İhlali Uyarı Sistemi, FlexFix Bisiklet Taşıyıcı Sistemi, AGR onaylı omurga dostu 4 yöne ayarlanabilir deri koltukları, geniş ve bol saklama alanları, bilgi-eğlence sistemleri ile sürüşü daha rahat ve güvenli kılıyor.

        Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Opel Mokka, kompakt SUV almayı düşünen tüketiciler için çekici tasarımın yanında üstün teknolojik özellikler sunan bir alternatif. Opel Mokka, 2013 yılının Nisan ayında 100 bin adetlik satış hedefi ile önemli bir başarı elde etti ve bir yıl gibi kısa bir süre sonra Avrupa çapında satışlarını iki katına çıkararak zorlu bir pazarda 200 bin adet sipariş alma başarısını gösterdi. Şu anda Avrupa'da segmentinde %12 ‘lik pazar payına ulaşmış durumda.

        Mokka'nın, Opel markasının satışlarına ve marka algısında önemli bir rol oynadığını görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ