Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Peugeot fırsatlar konvoyu yola çıkıyor - Otomobil Haberleri

        Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nun 2.si, markanın heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 7 Mayıs’ta yola çıkıyor.

        Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek ve 26 Haziran tarihine kadar devam edecek olanPeugeot Fırsatlar Konvoyu 2 etkinlikleri dahilinde katılımcılar Peugeot markasının hem binek hem de hafif ticari araç ürün gamında bulunan tüm araçlar ile tanışma ve bu araçları test etme imkanını elde edecekler.

        Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2kapsamında, konvoyun uğradığı illerde organizasyon haftasına özel olarak sınırlı sayıda Peugeot modeli 8.000 TL’ye varan indirimler ile sunulacak. Ayrıca ücretsiz check-up imkanı ile aksesuarlarda %10 indirim sunulacak ve aksesuar montajı ücretsiz olarak yapılacak.

        Peugeot’nun sahip olduğu ve her kesime hitap eden geniş araç yelpazesi ile Türkiye’de toplam 32 ilde organize edilecek olan « Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2 » aktivitesinde yepyeni Peugeot modelleri sergilenecek, simülatörler, animasyonlar ve sürprizler ile bir festival havası yaratılacak. Peugeot Sport Türkiye pilotları Burcu Çetinkaya ile Çiçek Güney de bazı illerde konvoya katılacaklar.

        Sürpriz hediyelerin yanı sıra « Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2 » test sürüşlerine katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Peugeot 308 CC kazanma şansına da sahip olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ