Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 08:50:21 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Otomobil Sahibinden hararetli ilan - Otomobil Haberleri

        İstanbul’da yaşayan Erkan Özkan, bir süre önce eşine hediye ettiği 2001 model Landrover marka cipi, sahibinden.com’da verdiği ilan aracılığıyla satışa çıkardı. Esprili diliyle dikkat çeken ilan, sahibinden.com’un en sevilen ilanlarının yer aldığı ‘Efsane ilanlar’ bölümüne girmeyi başardı.

        Aracın tamamen yenilendiğini ve hiçbir sorununun bulunmadığını belirten Erkan Özkan, ilan açıklamasında aracın motoru başta olmak üzere pek çok parçasını neden yenilemek zorunda kaldığına ilişkin şu bilgileri verdi: “Aracı eşime aldığımda kendisinin yoğun isteğinden dolayı, araca LPG sistemi taktırdım. Motorun benzinli iken bile çalışma ısısı yaklaşık 400 – 500 derece arasında iken, LPG’de bu ısı 600 derecelere yükselince sorun çıktı ve motor hararet yapmaya başladı. Eşimin hararet göstergesi ile pek ilgisi olmadığı için de yüksek hararette uzun süreli kullanım motorun bozulmasına sebep oldu.”

        Bu sorunun ardından aracı yenileyerek satılığa çıkardığını vurgulayan Özkan, aracı kimlerin satın almaması gerektiğini ise şöyle ifade etti: “Aracı eşinize ve de ilk aracı olarak alacaksanız, asla almayın! Hararet göstergesinin önemine inanmayan; değil evin otoparkına, sokağa bile girerken aracı orada bırakıp getirmenizi sizden rica eden; bagaj kapağına monte edilmiş bir stepnenin olduğunu ve bu stepnenin arkadaki araca çarpmaması gerektiğini anlatamayacağınız bir eşiniz varsa ve maçların en heyecanlı anlarında araba park etmek için koltuğunuzdan kalkmayı sevmiyorsanız bu aracı asla satın almayın!”

        “Aracın sadece sağ arka kapısında ve sol arka çamurluğunda lokal boya mevcut. O da hayret verici bir şekilde eşimden değil, bir önceki sahibinden yadigar” diyen Özkan, aracı sahibinden.com’da satışa çıkardığından bu yana kendisiyle tanışmak isteyenlerden çok sayıda telefon aldığını ancak henüz aracı satın almak isteyen kimsenin olmadığını da sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ