Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bankacılık Akbank'tan potansiyel ihracatçıya destek - Para Haberleri

        Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, bu yıl daha fazla KOBİ’yi ihracata başlamaları için cesaretlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ekonomi yönetiminin 2023 yılı için ihracatçı sayısının hedefi 75 bin olduğunu hatırlatan Oğuz, bu hedefe ihracatçı KOBİ’lerin sayısını artırmadan ulaşılamayacağını kaydetti. Oğuz, “Potansiyel ihracatçı 20 bin müşterimizin kapısını çalıp çaylarını içeceğiz. Daha fazla KOBİ’yi ihracata başlamaları için cesaretlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

        ‘BUTİK ÇÖZÜM SUNUYORUZ’

        Oğuz, Akbank İhracata Destek Hamlesi ile hiç ihracat yapmamış işletmelere de yeni ufuklar açmak vemevcut ihracat pastasının büyümesine destek olmayı hedeflediklerini aktardı. Oğuz, “Dış ticaret operasyonlarının gerçekleştirildiği Akbank Bankacılık Merkezi’nde konusunda uzman, tecrübeli bir ekiple müşterilerimizin tüm dış ticaret işlemlerinde yanında yer alıyoruz. Ayrıca, firmalarımıza dış ticaret işlemlerinde butik çözümler sunan Akbank Global Ticaret Merkezi’miz var. Türkiye genelinde, bölge müdürlüklerinde görevli global ticaret uzmanlarımız firmalarımızın çözüm ortağı olarak çalışıyor” diye konuştu.

        ‘RAHAT GERI ÖDEME IMKÂNI SUNDUK’

        ‘KOBİ’ler Türkiye’nin, Akbank KOBİ’lerin, Gücü’ felsefesiyle hareket ettiklerini belirten Oğuz, “2014 Akbank KOBİ Bankacılığı için ‘Esnaf Kardeşliği’ yılıydı. Esnafımıza ihtiyaç duydukları finansman için rahatça geri ödeme imkânı sağlayan ‘Olduğunda Öde Kredisi’ ile başlayan çalışmalarımıza Axess KOBİ, Gönlüne Göre Öde Esnafım ve POS tablet kampanyası ile devam ettik” dedi. kredi kartı limiti var. Kart kullanabiliyor” dedi.

        KREDİ KARTINDAN BAĞIMSIZ ÖZEL KREDİ LİMİTİ

        Oğuz,“Axess KOBİ sadece ticari kredi kartı değil. İçinde kredi kartı limitinden bağımsız kullanıma hazır Taksitli Ticari Kredi limiti var. Kart sahipleri, şubeye gitmeden Taksitli Ticari Kredilerini kullanabiliyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ