Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Piyasalar Canlı borsa ekranı - Para Haberleri

        Bir tarafta dünyayı sallayan FED kararları, diğer yanda ise Suriye'de adım adım yaklaşan savaş. Çifte kıskacın içerisine girmiş olan yatırımcılar için çok sert dalgalanmaların yaşandığı borsada artık anlık gelişmelerin bile önemi hayati düzeye ulaştı.

        Her an gelen bir veri tarihi zirveden düşüşe geçmiş olan borsayı allak bullak ederken, eğer profesyonel bir borsa yatırımcısı değilseniz ve bir canlı borsa ekranı için büyük rakamlar ödemiyorsanız elinizde bulunan hisse senedinin fiyatının bu gelişmeden nasıl etkilendiğini ancak 15 dakika sonra öğrenebilirsiniz.

        Ya da daha doğru bir deyimle bugüne kadar öyleydi.

        HABERTURK.COM, dalgalı piyasalarda yatırıcıların parasını korumalarını sağlayacak bir uygulamayı yayına aldı.

        Canlı Borsa artık yayında.

        Haberturk.com borsayı anlık takip ve analiz edebilmeniz için yeni bir web ekranı hazırladı.

        HİSSE SENEDİ FİYATLARINI CANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

        HT Canlı Borsa ile borsa artık canlı canlı elinizin altında. BIST verilerini kolayca takip edip kendi kişisel portföyünüzü oluşturabileceğiniz bu uygulama çok işinize yarayacak. HT Canlı Borsa ekranında anlık olarak tüm hisse senetlerindeki değişimleri görebileceğiniz gibi sadece sizin seçtiğiniz ve kendi portföyünüze eklediğiniz hisse senetlerinin son durumunu da anlık olarak takip edebileceksiniz.

        Sistemi kullanmak çok kolay. Canlı Borsa’ya her girdiğinizde kişisel portföyünüzü size gösterebilmemiz, sistemin sizi ve portföyünüzü her seferinde tanıyabilmesi için Haberturk üyeliği gerekiyor. Daha sonra sektör ve endeks seçerek hisse senetlerini görebilir, ekle çıkar düğmesiyle kendi portföyünüzü oluşturabilirsiniz.

        Kişisel portföyünüze eklediğiniz hisse senedini kaç liraya aldığınızı ve kaç adet aldığınızı tabloya yazabiliyorsunuz. Sonrası sistemin anlık ve otomatik hesaplamalarına kalıyor. Senetteki değişimler portföyünüze anlık olarak yansıyor, böylece karınızı ya da zararınızı anlık olarak görebiliyorsunuz. Sayfanızın üst kısmında ise size ait senetlerin TL cinsinden toplam portföy değeri ve toplam getirisi anlık olarak hesaplanmış şekilde görünüyor.

        HT Canlı Borsa çok işinize yarayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ